Krepšelis 0

Tortų sudėtis

Pistacijų tortas
Pistacijų tortas
Sudedamosios dalys: GRIETINĖLĖ (35%), Spanguolių uogienė (cukrus, spanguolės (40%), geriamasis vanduo, stingdiklis pektinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, Maskarponės sūris (GRIETINĖLĖ, pasterizuotas PIENAS, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), KIAUŠINIAI, MIGDOLŲ miltai, cukraus pudra, PISTACIJŲ RIEŠUTAI, sviestas, baltymai, Pistacijų pasta (99% skrudintų pistacijų, druska, dažikliai: riboflavinas, E141), tryniai, cukrus, KVIETINIAI miltai, kukurūzų krakmolas, vanduo, želatina, grietinėlės standiklis (gliukozė, modifikuotas krakmolas), druska.

Alergenai: Sudėtyje yra glitimo turinčių javų, pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę), kiaušinių, riešutų.

Pagal pageidavimus tortas yra puošiamas pistacijų riešutais bei cukraus masės papuošimais. Cukraus masės papuošimų sudėtis pateikiama žemiau.

Galiojimo terminas: 3 dienos

Laikymo sąlygos: Laikyti nuo 0 iki +6C temperatūroje

Gamintojas: UAB "Inko LT"

Kilmės vieta: Lietuva

"Snickers" tortas su traškiu įdaru

Snickers cake

Sudedamosios dalys: sviestas, cukrus, KVIETINIAI miltai, KIAUŠINIAI, GRIETINĖLĖ (35%), Karamelizuotas saldintas sutirštintas PIENAS (PIENAS 55%, cukrus 45%), Maskarponės sūris (GRIETINĖLĖ, pasterizuotas PIENAS, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), Pieniškas šokoladas 25%(Cukrus, trinta kakava, kakvos sviestas, nugriebto PIENO milteliai išrūgų milteliai (iš PIENO), augaliniai riebalai (alyvpalmių, sviestmedžių), PIENO riebalai, emulsikliai (sojų lecitinas, E476, saulėgrąžų lecitinas). Kvapnioji medžiaga), Migdolų ir lazdyno riešutų pasta (Cukrus, migdolai (25%), LAZDYNO RIEŠUTAI (25%), drėgmę išlaikanti medžiaga sorbitolis, krakmolas, pracūziška jūros druska, natūrali vanilė), kepinti žemės riešutai su druska (ŽEMĖS RIEŠUTAI (94%), augaliniai aliejai (alyvpalmių, saulėgrąžų), druska (1,3%)),šokoladinis kremas (Cukrus, augalinis aliejus (rapsų, palmių), traškūs medaus gabalėliai (9 %), gliukozės sirupas, MIEŽIŲ salyklo ekstraktas, nugriebto PIENO milteliai, palmių riebalai, KVIETINIAI miltai, cukrus, tešlos kildinimo medžiagos (E341, E500, E501). KVIEČIŲ glitimas, IŠRŪGŲ milteliai (iš PIENO), druska, nugriebto PIENO milteliai, mažesnio riebumo kakavos milteliai (5,4 %), LAKTOZĖ (iš PIENO), saldžių IŠRŪGŲ milteliai (iš PIENO), emulsiklis: lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), karamelinis kremas (saldintas sutirštintas PIENAS, gliukozės sirupas, cukrus, vanuo, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: natrio citratai, druska, tirštiklis, pektinai), kepimo milteliai (tešlos kildymo medžiagos (difosfatai, natrio karbonatai), KVIETINIAI miltai), vanilinis cukrus (cukrus (99,55%), etil vanilino kvapioji medžiaga (0,45%)), Pasterizuotas PIENAS 2,5 % rieb., grietinėlės standiklis (gliukozė, modifikuotas krakmolas), druska.
Alergenai: Sudėtyje yra glitimo turinčių javų, pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę), kiaušinių, riešutų.

Pagal pageidavimus tortas yra puošiamas šviežiomis uogomis, šokolado arba cukraus masės papuošimais. Papuošimų sudėtis pateikiama žemiau.

Galiojimo terminas: 3 dienos

Laikymo sąlygos: Laikyti nuo 0 iki +6C temperatūroje

Gamintojas: UAB "Inko LT"

Kilmės vieta: Lietuva

Vanilinis tortas su spanguolių džemu
Nuogas tortas su uogomis

Sudedamosios dalys: sviestas, kreminis sūris, nebrandintas (PIENAS, GRIETINĖLĖ, PIENO milteliai, PIENO fermentai), maskarponės sūris (GRIETINĖLĖ, pasterizuotas PIENAS, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), KVIETINIAI miltai, cukrus, KIAUŠINIAI, GRIETINĖLĖ, spanguolių džemas* (Cukrus, spanguolės, geriamasis vanduo, tirštiklis pektinas), cukraus milteliai (cukrus, bulvių krakmolas),  grietinėlės standiklis (gliukozė, modifikuotas krakmolas), PIENAS, vanilinis cukrus (cukrus (99,55%), etil vanilino kvapioji medžiaga (0,45%)), kepimo milteliai (tešlos kildymo medžiagos (difosfatai, natrio karbonatai), KVIETINIAI miltai), druska.

Alergenai: Sudėtyje yra glitimo turinčių javų, pieno ir jo produktų, kiaušinių.
Pagal pageidavimus tortas yra puošiamas šviežiomis uogomis, šokolado arba cukraus masės papuošimais. Papuošimų sudėtis pateikiama žemiau.

Galiojimo terminas: 3 dienos

Laikymo sąlygos: Laikyti nuo 0 iki +6C temperatūroje

Gamintojas: UAB "Inko LT"

Kilmės vieta: Lietuva

Vanilinis tortas su braškių džemu

Sudedamosios dalys: sviestas, kreminis sūris, nebrandintas (PIENAS, GRIETINĖLĖ, PIENO milteliai, PIENO fermentai), maskarponės sūris (GRIETINĖLĖ, pasterizuotas PIENAS, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), KVIETINIAI miltai, cukrus, KIAUŠINIAI, GRIETINĖLĖ, braškių džemas (Cukrus, braškės, geriamasis vanduo, tirštiklis pektinas), cukraus milteliai (cukrus, bulvių krakmolas),  grietinėlės standiklis (gliukozė, modifikuotas krakmolas), PIENAS, vanilinis cukrus (cukrus (99,55%), etil vanilino kvapioji medžiaga (0,45%)), kepimo milteliai (tešlos kildymo medžiagos (difosfatai, natrio karbonatai), KVIETINIAI miltai), druska.

Alergenai: Sudėtyje yra glitimo turinčių javų, pieno ir jo produktų, kiaušinių.

Pagal pageidavimus tortas yra puošiamas šviežiomis uogomis, šokolado arba cukraus masės papuošimais. Papuošimų sudėtis pateikiama žemiau.

Galiojimo terminas: 3 dienos

Laikymo sąlygos: Laikyti nuo 0 iki +6C temperatūroje

Gamintojas: UAB "Inko LT"

Kilmės vieta: Lietuva

Šokoladinis putėsių tortas

Šokoladinis putėsių tortas

Sudedamosios dalys: GRIETINĖLĖ, juodasis šokoladas ((cukrus, trinta kakava, kakavos sviestas, emulsikliai: SOJŲ lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas, kvapioji medžiaga),  baltasis šokoladas (Cukrus, kakavos sviestas, nugriebto PIENO milteliai, nenugriebto PIENO milteliai, GRIETINĖLĖS milteliai, saldžių išrūgų milteliai, laktozė, sviesto riebalai, elmulsiklis (sojų lecitinas), vanilės ekstraktas), AVIETĖS, cukrus, sviestas, KIAUŠINIAI, KVIETINIAI miltai, vanduo, mažesnio riebumo (10-12%) kakavos milteliai, Šokolado drožlės (cukrus, kakavos masė, kakavos svietas, emulsiklis sojos lecitinas, naturali vanilės kvapioji medžiaga, kakavos nemažiau nei 50%), želatina, vanilinis cukrus (cukrus (99,55%), etil vanilino kvapioji medžiaga (0,45%)), GRIETINĖLĖS standiklis (gliukozė, modifikuotas krakmolas), druska, kepimo milteliai (tešlos kildymo medžiagos (difosfatai, natrio karbonatai), KVIETINIAI miltai).

Pagal pageidavimus tortas yra puošiamas šviežiomis uogomis, šokolado bei nedideliais cukraus masės papuošimais. Papuošimų sudėtis pateikiama žemiau.

Galiojimo terminas: 3 dienos

Laikymo sąlygos: Laikyti nuo 0 iki +6C temperatūroje

Gamintojas: UAB "Inko LT"

Kilmės vieta: Lietuva

Tortų papuošimų sudėtis

Cukrinės masės papuošimai

Baltos spalvos cukrinė masė

Baltas tortas_Vualia Cupcake Boutique

Sudedamosios dalys: cukrus, augaliniai riebalai (palmių branduolių, palmių), gliukozės sirupas, vanduo, drėgmę išlaikanti medžiaga E422, emulsiklis E471, tirštikliai E415, E466, kvapioji medžiaga, konservantas E200, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E330.

Gali būti MIGDOLŲ pėdsakų.

Spalvota cukrinė masė

Krepšinio tortas

Sudedamosios dalys: cukrus, augaliniai riebalai (palmių branduolių, palmių), gliukozės sirupas, vanduo, drėgmę išlaikanti medžiaga E422, emulsiklis E471, tirštikliai E415, E466, kvapioji medžiaga, konservantas E200, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E330, dažiklis E122. E122: gali neigiamai paveikti vaikų aktyvumą ir dėmesį.

Gali būti MIGDOLŲ pėdsakų.