Tortų sudėtis

Alergenai: Sudėtyje yra glitimo turinčių javų, pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę), kiaušinių, riešutų.
Pagal pageidavimus tortas yra puošiamas pistacijų riešutais bei cukraus masės papuošimais. Cukraus masės papuošimų sudėtis pateikiama žemiau.
Galiojimo terminas: 3 dienos
Laikymo sąlygos: Laikyti nuo 0 iki +6C temperatūroje
Gamintojas: UAB "Inko LT"
Kilmės vieta: Lietuva
Pagal pageidavimus tortas yra puošiamas šviežiomis uogomis, šokolado arba cukraus masės papuošimais. Papuošimų sudėtis pateikiama žemiau.
Galiojimo terminas: 3 dienos
Laikymo sąlygos: Laikyti nuo 0 iki +6C temperatūroje
Gamintojas: UAB "Inko LT"
Kilmės vieta: Lietuva

Sudedamosios dalys: sviestas, kreminis sūris, nebrandintas (PIENAS, GRIETINĖLĖ, PIENO milteliai, PIENO fermentai), maskarponės sūris (GRIETINĖLĖ, pasterizuotas PIENAS, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), KVIETINIAI miltai, cukrus, KIAUŠINIAI, GRIETINĖLĖ, spanguolių džemas* (Cukrus, spanguolės, geriamasis vanduo, tirštiklis pektinas), cukraus milteliai (cukrus, bulvių krakmolas), grietinėlės standiklis (gliukozė, modifikuotas krakmolas), PIENAS, vanilinis cukrus (cukrus (99,55%), etil vanilino kvapioji medžiaga (0,45%)), kepimo milteliai (tešlos kildymo medžiagos (difosfatai, natrio karbonatai), KVIETINIAI miltai), druska.
Galiojimo terminas: 3 dienos
Laikymo sąlygos: Laikyti nuo 0 iki +6C temperatūroje
Gamintojas: UAB "Inko LT"
Kilmės vieta: Lietuva
Vanilinis tortas su braškių džemu
Sudedamosios dalys: sviestas, kreminis sūris, nebrandintas (PIENAS, GRIETINĖLĖ, PIENO milteliai, PIENO fermentai), maskarponės sūris (GRIETINĖLĖ, pasterizuotas PIENAS, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), KVIETINIAI miltai, cukrus, KIAUŠINIAI, GRIETINĖLĖ, braškių džemas (Cukrus, braškės, geriamasis vanduo, tirštiklis pektinas), cukraus milteliai (cukrus, bulvių krakmolas), grietinėlės standiklis (gliukozė, modifikuotas krakmolas), PIENAS, vanilinis cukrus (cukrus (99,55%), etil vanilino kvapioji medžiaga (0,45%)), kepimo milteliai (tešlos kildymo medžiagos (difosfatai, natrio karbonatai), KVIETINIAI miltai), druska.
Alergenai: Sudėtyje yra glitimo turinčių javų, pieno ir jo produktų, kiaušinių.
Pagal pageidavimus tortas yra puošiamas šviežiomis uogomis, šokolado arba cukraus masės papuošimais. Papuošimų sudėtis pateikiama žemiau.
Galiojimo terminas: 3 dienos
Laikymo sąlygos: Laikyti nuo 0 iki +6C temperatūroje
Gamintojas: UAB "Inko LT"
Kilmės vieta: Lietuva
Šokoladinis putėsių tortas
Sudedamosios dalys: GRIETINĖLĖ, juodasis šokoladas ((cukrus, trinta kakava, kakavos sviestas, emulsikliai: SOJŲ lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas, kvapioji medžiaga), baltasis šokoladas (Cukrus, kakavos sviestas, nugriebto PIENO milteliai, nenugriebto PIENO milteliai, GRIETINĖLĖS milteliai, saldžių išrūgų milteliai, laktozė, sviesto riebalai, elmulsiklis (sojų lecitinas), vanilės ekstraktas), AVIETĖS, cukrus, sviestas, KIAUŠINIAI, KVIETINIAI miltai, vanduo, mažesnio riebumo (10-12%) kakavos milteliai, Šokolado drožlės (cukrus, kakavos masė, kakavos svietas, emulsiklis sojos lecitinas, naturali vanilės kvapioji medžiaga, kakavos nemažiau nei 50%), želatina, vanilinis cukrus (cukrus (99,55%), etil vanilino kvapioji medžiaga (0,45%)), GRIETINĖLĖS standiklis (gliukozė, modifikuotas krakmolas), druska, kepimo milteliai (tešlos kildymo medžiagos (difosfatai, natrio karbonatai), KVIETINIAI miltai).
Pagal pageidavimus tortas yra puošiamas šviežiomis uogomis, šokolado bei nedideliais cukraus masės papuošimais. Papuošimų sudėtis pateikiama žemiau.
Galiojimo terminas: 3 dienos
Laikymo sąlygos: Laikyti nuo 0 iki +6C temperatūroje
Gamintojas: UAB "Inko LT"
Kilmės vieta: Lietuva
Tortų papuošimų sudėtis
Cukrinės masės papuošimai
Baltos spalvos cukrinė masė
Sudedamosios dalys: cukrus, augaliniai riebalai (palmių branduolių, palmių), gliukozės sirupas, vanduo, drėgmę išlaikanti medžiaga E422, emulsiklis E471, tirštikliai E415, E466, kvapioji medžiaga, konservantas E200, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E330.
Gali būti MIGDOLŲ pėdsakų.
Spalvota cukrinė masė
Sudedamosios dalys: cukrus, augaliniai riebalai (palmių branduolių, palmių), gliukozės sirupas, vanduo, drėgmę išlaikanti medžiaga E422, emulsiklis E471, tirštikliai E415, E466, kvapioji medžiaga, konservantas E200, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E330, dažiklis E122. E122: gali neigiamai paveikti vaikų aktyvumą ir dėmesį.
Gali būti MIGDOLŲ pėdsakų.